VŮNĚ DÁLEK
VŮNĚ DÁLEK
Vůně dálek exotiky
Ebenová kráska v písku
Realita erotiky
Hrubý flanel bez potisku
Vůně dálek konec roku
Manželé jak bratr sestra
Snít můžeš i bez Čedoku
Nabídka je víc než pestrá
Stačí Playboy k tomu atlas
S destinací dej si načas
A pak hezkou dovolenou
Každý týden s jinou ženou
Publikoval(a):
valachia, 10.9.2022