Jen pevně stát
Jen pevně stát
V mnoha odstínech kadeře plavé rostou
i oči barev různorodých na tě kouknou
všichni tak rozdílní a přeci stejní
touhy našich přání co v nás svítí
nechci tě už zatěžovat tím vším
mě to totiž svazuje lýčím
v některých situacích a činech
se sotva vyznám v těch lidech
ztrácím myšlenky své v prázdnotě
kdy kradou je v mysli králové
Toužebný bod už je na dosah
však těsně před tím knot pohasl
ale jako slepý díky hmatu
nadejdeš pokoje též brachu
Publikoval(a):
Flamaintenebris, 9.9.2022