Pojď skor
Pojď skor
O vidím krásnou krajinu co na ní roste les
sem tam pomalu poletuje pták co sotva hles
nemohu pro ty oči co visí na nebi
pro žadné outraty zbylé na poli
jak už si kdo sklidil
ne že by vinil
Chci tě poznat v tramvaji
ne tam na koleji
takové co nikam nejede
a pasažéry má jen dvoje
slunce už zapadá
tma mě napadá
pojď se mnou
s tou putnou
Publikoval(a):
Flamaintenebris, 5.9.2022