PES
PES
Věrnější než žena
Bývá každý pes
Platilo to včera
Platí to i dnes
Stejně tak i zítra
Jenom muž je ten kdo ví
Od božího jitra
Že není náladový
Naopak je hravý
Jako malé dítě
A hlavně
V nemoci i v zdraví
Nikdy nezradí tě
Věrnější než žena...
Publikoval(a):
valachia, 3.9.2022