RESTART
RESTART
Dávno už jsme po záruce
Začínáme zase z nuly
Jako kdyby nohy ruce
Zčistajasna ochrnuly
Dávno už jsme po záruce
Bez nároku reklamovat
Nezbývá než naše srdce
Pro další vztah restartovat
Dávno už jsme po záruce...
Publikoval(a):
valachia, 2.9.2022