Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kousavá

Kousavá

ZENITZERO666 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Datum 24.2. 2022 se nesmazatelně zapsal do dějin. A tohle je můj pohled.

Buča - Alej Andělů
kdo z nich přizná svojí vinu?
Každý z nich má pravdu svou
skutky zlé skryté ve stínu.

Propaganda z obou stran
obraz války po svém kroutí
bomby padaj lidé zmíraj
infrastruktura se hroutí.

Oba muži s vážnou tváří
tvoří nové hakenkreuzy
Azov svojím logem září
Zetko výhružně se tváří.

UA! UA! Hurá! Hurá!
Saint Javelin Rusa zdolá!!
Vykuř mě jak Tora Bora
lítá to tam shora zdola.

Trala-la trala-la
Zelinský, Fiala.
Oblečeme si dva svetry
zahřejí nás z prdů větry.

Vladolf Putler jede svojí
NATO štěká - svět se bojí
krypl z Kremlu má rakety
před nimiž nic neobstojí.

Vlastenec je sprosté slovo
vlajky UA všude vlají,
ač je Ukrajina v právu
není to však válkou mojí.

Malorusi s Velkorusi
řešejí si staré křivdy
Brežněvovi odpustíme
však Rusákům nikdy.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 1.9.2022
Přečteno (63x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Hášaša, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 19:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti