Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEHTY

NEHTY

Zaryté nehty do kůže
Jinoch se mění na muže
A jeho dívka na ženu
Dívejte na tu proměnu

Zaryté nehty do kůže
Jako ty trny od růže
Vykvetla a potom zvadla
Láska má pro dnešek padla

Zaryté nehty do kůže...
Publikoval(a): valachia, 30.8.2022
Přečteno (27x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, gogol, Hášaša, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti