Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květy pelargonie

Květy pelargonie

I bylo jich tam mnoho,
v květináči na okně.
Červeně, kvetly dlouho,
po sobě, avšak pěkně.

Časem jich bylo méně,
až zůstal jen jeden květ.
V přípravě ke své změně,
kdy k spánku se vrací zpět.

Obklopen jen listovím,
v jeho svěží zeleni.
A to vždy i poví jim,
jaké příští kouzlení.

Po jistém klidu zimním,
ve stavu polospánku,
sestřihu, jenž patří k nim,
výkvět nových červánků.
Publikoval(a): Litarts, 29.8.2022
Přečteno (60x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 02:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti