Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TVORBA NĚHA PÉČE

TVORBA NĚHA PÉČE

Martin Havlíček Básně » o Životě

Anotace: tentokrát k tomu nemám žádnou chytrost...:)

někdy si záhady bez foťáku
hrajou na schovku s bleskem
jako lajky dělaný na zakázku
bez sponzorů na život s deštěm

kolemjdoucí mě svědí nad kotníkem
jako onehdy pravda na víně
co vyslala vibraci narovnat dítě
abych se přiblížil k lidem

někdy vystřižený z papírového stropu bez plísně
a všechna ta světýlka se viděla více a více
jako když už umíš náruče i smeče do koše
kde se nepřepnou programy ani večer
abych si vyrostl do vděčných lovišť
kde už si pro sebe cokoliv volíš

tvorba
něha
péče
Publikoval(a): Martin Havlíček, 28.8.2022
Přečteno (83x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, gogol, Makaveli

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti