Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Příliš brzká siesta

Příliš brzká siesta

Težká víčka řasy k sobě pojí,
ruka podél pasu volně poklesne.
Sama sebe se ptá,
zda jí to vše za to stojí?
A než si odpoví,
spánek na její tělo poklekne.

Těkavá líčka uvolňují pnutí,
mezi rty škvírka pro výdech octne se.
Vše, co kdy chtěla, má,
ale do prsou sílu na nádech zbrojí.
Přeci jen trochu se bojí,
co další den nového přinese.

Temná obloha v mysli se blíží
a barevné plátno pro sny rozvine.
Když uvaděči pokyn dá,
už není čas ani na reklamy.
Z filmu od podvědomí se doví,
že jí to za to stojí!
I když tělo hlásí večer už v poledne.
Publikoval(a): NikiD, 28.8.2022
Přečteno (44x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, C.I.F, gogol

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 10:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti