PODMÍNKY
PODMÍNKY
Podmínky pro sebevraha
Pokoj pro dva status host
Místo činu město Praha
Podrobněji Nusle most
Podmínky pro sebevraha
Čtyřicet dva a půl metru
Vůbec žádná brzdná dráha
Úplněk a beze větru
Podmínky pro sebevraha
Ideální...
Publikoval(a):
valachia, 28.8.2022