Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nechám slzy hrát

Nechám slzy hrát

Nechám
slzy hrát
ve větších zrát
a lásce zpívat
ve tmách

Slzy oschnou
vzplanou
než se rozední
po temnotě
nočních
prázdných zdí
Publikoval(a): kopretina7777, 27.8.2022
Přečteno (69x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 15 stránek.
roboti