Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl čaroděj

Anděl čaroděj

Mít anděla
co ve mě věří
když ubývá
hezkých vteřin

Mít anděla
co ve mě věří
a čas ubíhá
jak má

Nejkrásnější děj
když mám
anděla co věří
v můj svět
životní anděl
čaroděj
Publikoval(a): kopretina7777, 24.8.2022
Přečteno (54x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti