SOLÁŇ
SOLÁŇ
Na území jako dlaň
Z Jezerné až na Soláň
Od Zvonice bosou nohou
Minutu snad Stezka pouhou
Workout hřiště - dřevo kov
Nádhera až chybí slov
Vyřezané sochy k tomu
Na oběd a zpátky domů
Unaveni nadšeni
Po zeleném značení
Publikoval(a):
valachia, 24.8.2022