DOPODROBNA
DOPODROBNA
Znám tě lásko dopodrobna
Vlasy úsměv ňadra drobná
I tvůj klín tak akurát
Co mi nikdo neukrad
Znáš mě lásko dopodrobna
A i když se na mně zrovna
Zlobíš zcela oprávněně
Nezatoužíš po výměně
Známe se tak dopodrobna...
Publikoval(a):
valachia, 22.8.2022