Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život jak kameny

Život jak kameny

Na prázdný stůl
kamenný
štěstí
ti dám
naděje a sny
a dál žít se
chce v života
v kamení

Šťastný pocit
znají kameny
díky dlani mý i tvý
a prosvětlí
zachrání
žití
na stole z kamení
Publikoval(a): kopretina7777, 20.8.2022
Přečteno (25x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti