BAČA
BAČA
Mezitím co bača dřímá
Ať je jaro nebo zima
Stáda ovcí každé jiné
Toulají se po krajině
Jako lidé bez domova
Denodenně zas a znova
Od ohrady na pastviska
Za dozoru jeho psiska
A pak ticho jenom v stráni
Ozývá se zvonkohraní
Publikoval(a):
valachia, 19.8.2022