Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Držím se odvahy

Držím se odvahy

Žij člověče v tom chaosu bez světla
v manuálu se dočteš že to není osvěta
jednou věcí si však můžeš být jistý
že změna skončí řád v kupě listí

Dělej co musíš, dělá to tak každý přeci
nehledej, nezamysli se co byli tví předci
jen pohodlnost ti utváří hranice tvého žití
kdy kapka za kapkou se promění v prudké lití

Zapomněl jsi dýchat prudce
třesou se námahou tvoje ruce
v těch chvílích když se ti zrovna nedaří
uvolni se, vždyť jde jen o bytí

Že kaskádou slov je věta
kdy slovo tvoří písmena beta

Knihu za knihou pročítám životem
píši si vlastní až my tu nebudem

Prach sedne v zajetých kolejích

Jo neslyšel jsem krkavce
mého oblíbeného pěvce
možná zvěstuje na jiných polnostech špatné zprávy
pro mě je to však vždy hlas útěchy co léčí rány
Publikoval(a): Flamaintenebris, 18.8.2022
Přečteno (73x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Klarineb, Bezhlavý rytíř, gogol, Lipová, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti