Nálada v dešti
Nálada v dešti
Pobledlá
v dešti stála
osudu se smála
Tělo mokrý
pobledlý
volnosti
v dešti
vypráví
Tělo
déšť zdobí
smutek
dech a tep
chtěla žít
chtěla snít
osudu se smála
Déšť
volnost
a pár chvil
co je víc
než tento styl
Publikoval(a):
kopretina7777, 16.8.2022