Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Boží dar

Boží dar

NikiD Básně » o Lásce

Anotace: vzpomínky u škrábání skla jednou ráno na Božím daru

Mráz maloval mi na sklo
stříbrná peříčka.
Studí jak polibek na víčka,
tenkrát ráno Tobě darovaný,
když jsme se pod peřinou zahřívali.

Mráz maloval mi na sklo
bílá oblaka.
Tak jako já jsou z daleka
a Tebe můj milovaný
si mé vzpomínky zachovaly.

Mráz maloval mi na sklo
šmouhy od bláta.
Jejich pověst jako má je prokleta.
To pro Tebe můj utajený,
na Božím daru touhy zažehnuly.
Publikoval(a): NikiD, 16.8.2022
Přečteno (103x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, C.I.F, Jikra, Lipová, Bezhlavý rytíř, děda včela, Flamaintenebris, Klarineb, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti