Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve Velkém voze

Ve Velkém voze

Bytosti magické
seděli ve v Velkém voze
na obloze
ke dni skláněli se
stroze
na víčkách hvězdný prach
a šklebily se
ve hvězdách

Ozáření
skřítci
ve Velkém voze na obloze
sdíleli tajemství
co fantazie umí
tak mněniví a náladoví

Z rána
krůpěj rosy
upije na jeden
dech
paprskem slunce
noci tep

Konec
noci a hvězd
skřítků
a zvláštních cest
Publikoval(a): kopretina7777, 15.8.2022
Přečteno (58x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 14:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti