Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Výhra nad stíny

Výhra nad stíny

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: Dnes jedu za kamarádkou, bála jsems horkých chvil smutku ale jdu vstříc hezkým dnům a lidem kteří mě mají rádi a neublíží mi....

Když po mě jdou
mrtví ptáci
noční můry se vrací

Hraji
s loutnou ztracenou
v hru překrásnou
ať se světlo vrací
ať naděje se neztrácí

Ať ten stín
jde minulosti vstříc
ať mé obnosti je víc
tedy životních chvil
krásných sdílených
v květech duše
blízkých

Ať se neztrácí
životní naděje
ať srdce blízkých
v mé duši tepe
a radostné je
dokud jsme
ať kveteme
ať žijeme

Ať melodii naděje
jdu vstříc
a co chtít víc...
Publikoval(a): kopretina7777, 14.8.2022
Přečteno (44x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Flamaintenebris

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti