Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Závidět

Závidět

Endee Básně » o Lidech

Anotace: nevím, co k tomu říct ....prostě je mi smutno ...

Každý tvůj pohyb
vyzařuje krásu
a já plna úžasu
nemohu se tě dotýkat.
Jsi pro mě zatemnělým sluncem,
co přede mnou se skrývá.
Ať už se na tebe kdokoli dívá,
já mohu mu jen tiše závidět.
Závidět každé slovo,
co říci ti může
a že tvé kůže
smí letmo se dotýkat.
Závidět každému,
kdo zaujme tvé oči.
Tady však má úloha končí,
jen smutně vzpomínat smím.
Však tvou tvář vidím,
jak bys přede mnou stál.
A co bude dál
raději se neptám.
Raději naivně věřím.
Naděje poslední umírá
a kniha se zavírá,
až když je celá přečtena.
Kéž jinde než ve snu
bych tě potkala.
To, že jsem tě poznala,
nedovoluje mi spát.
Chci tě lépe znát,
aspoň jednou, naposledy smět tě spatřit...
Publikoval(a): Endee, 16.4.2011
Přečteno (139x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 14:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti