GYPSY
GYPSY
Toulají se podél plotů
Dívají se co by kde by
Schyluje se ke komplotu
Jen až hvězdy zhasnou v nebi
Toulají se podél plotů
V bezpečí snad jenom psi
Otisk nohou místo botů
Velkých malých od gypsy
Toulají se podél plotů...
Publikoval(a):
valachia, 9.8.2022