HAVRAN
HAVRAN
Půjdu lásko po tvém hlasu
Potichu a bez halasu
Až vylezeš nahá z vany
Připravená k milování
Půjdu lásko po tvém hlasu
Zamuchlat se do tvých vlasů
Mají barvu havraní
Hebké jsou a na hraní
Jako ty
Půjdu lásko po tvém hlasu...
Publikoval(a):
valachia, 8.8.2022