Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Povstaneme znovu

Povstaneme znovu

Flamaintenebris Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: V každém to dřímá, kdo je té krve

Mají tahat muže
po spirále vzhůru
zatímco dnes tuze
dělají jim můru

Ženy moderní
že je to trochu jinak
v tom souznění
než na peníze sahat

Je to celé převrácené
muži se rodí na nižší úrovni
jen dary chci nablyštěné
kašlu na svojí učitelskou roli

Opravdu to tak je
býti jim oporou
už od dob dávné Dárie
co ukryli za oponou

Zcela schválně
jako mnoho dalších věcí
kdy dál valně
mažou historii v tom to vězí

Slované povstanou
zase vyjdou na světlo
až mocnosti padnou
a duše přijme to všechno

Dříve to však nebude
chce to svůj čas
zlé energie ubude
a zmizí pojem ďas

Přišli s hlaholicí
vy jste primitivové
nastavte ruce k líci
takoví dva strejdové

Tak nám to říkají
však slovanů se každý bál
armáda kopí tisící
pak schovali pevnosti pod hál

Na našem území
když najdou svastiku
hned to odletí
do ústavu na kritiku

Do Prahy a zapečetit
bez vyjímky rychle ponořit
to aby směl čert pěnit
a nikde se nemohlo tvořit

Bukvicí jsme psali
takovým zmatkem
oni ji nám vzali
bylo to naším znakem

Chtějí nás zničit už dlouho
komu by se hodilo
aby národ povstal v mohutno
a nic ho za nos nevodilo

To žen ten jazyk ta společnost
bylo ctí si druhého považovat
fungovala na kmit nebyl pojem lenost
roven druh druhu ne se nadřazovat

Kabala co dnes vládne světu
povstala z tohoto
však funguje jen to špatné věru
obnaž se prostoto

Tak bylo
tak jest
tak bude!
Publikoval(a): Flamaintenebris, 7.8.2022
Přečteno (78x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti