Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V DOBRÝM

V DOBRÝM

Martin Havlíček Básně » o Životě

Anotace: jen taková lehká v dobrým...v dobrým ve smyslu pro mě v důvěře,né do světa...svět je svět a já jsem já...:)

pohřbíváme se postupně v dobrým
někdy jako vosa v kafi
a někdy se v poslední kapitole rozhodnem
že si projdem s mírou strachy

a všechno je to v dobrým
v usmíření rukou
když se začnu zlobit
jen zdůrazním svůj tlukot

někdy pohnu brvou
a přiznám z duše barvy
od flašinetu kliku
jsem sehnal ze dna karmy

sleduju svá srdce ve všem
jak vidí mě svět hmoty
přistupuji s láskou tělem
a zachovávám pocit
že všechno je to v dobrým
Publikoval(a): Martin Havlíček, 6.8.2022
Přečteno (90x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Klarineb, gogol, Kytka62, slzy-deště, Makaveli, Marcone, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti