VÝMYK a STOJKA
VÝMYK a STOJKA
Anotace: trocha gymnastiky...
VÝMYK
Štěstí nebo kliku
Měl jsi při výmyku
Z náhody se stává grif
Hlavně že jsi zůstal živ
STOJKA
Bez známky a bez obojku
Pobíháš tu jako pes
Chceš udělat první stojku
Pokud možno ještě dnes
Nespěchej a pilně cvič
K úspěchu to bývá klíč
A než přijde konec léta
Splní se ti tvoje meta
Bez známky a bez obojku...
Publikoval(a):
valachia, 3.8.2022