AQUAPARK
AQUAPARK
Při návštěvě aquaparku
Děcek jako v moři ryb
I trhovci na jarmarku
Chovají se mnohem líp
Každý den je ale jiný
Netřeba tak proto klít
Rozprchnou se do krajiny
A bude tu zase klid
Při návštěvě aquaparku...
Publikoval(a):
valachia, 29.7.2022