Tam v úkrytu
Tam v úkrytu
Pod prohybem skály
tam kde jsme se báli
žádného větru není
vlažné rty se mění
Až na konec poznání
kdy lež utopíš v číše doznání
Při dvou
při třech
při jednom
kdy tvou
mez vřes
odsune stranou
Ano poznal jsi
v tom lese
co jsi konal
tak se samo nese
Publikoval(a):
Flamaintenebris, 28.7.2022