KINEMATOGRAF
KINEMATOGRAF
V letním kině od Čadíků
Promítačka je na kliku
Sloupy s plátnem ukotveny
Filmy hrají bez ozvěny
Účasti jsou víc než hojné
Vstupné vaše dobrovolné
Za čtrnáct let jejich éry
Vše na Konto Bariéry
Malou troškou do mlýna
I ta naše rodina
Přispěla na život dětem
Vyrovnat se s handicapem
V letním kině od Čadíků...
Publikoval(a):
valachia, 28.7.2022