POBYT
POBYT
Večeři jen za pár kaček
Skývu chleba a špekáček
Dva kusy na jednu hlavu
Pro jídlo i pro zábavu
Ocelová tyčka s hrotem
Na památku záběr s fotem
Na oheň co plameny
Olizuje kameny
Už se těším zase příště
Až budeme u ohniště
Nebo jinde spolu vždycky
Další pobyt romantický
Publikoval(a):
valachia, 27.7.2022