ROBÁTKO
ROBÁTKO
S flintou ve své kamizole
Na hřbetě anebo dole
Bok po boku Větrníka
Přítel který neutíká
Josefku má za svou milou
Kotrč ho chce vyhnat silou
Z lesa který spravuje
A nade vše miluje
To se mu však nepodaří
Vůbec ani nakrátko
A tak
Nadále tam hospodaří
Hajný jménem Robátko
S flintou ve své kamizole...
Publikoval(a):
valachia, 25.7.2022