ZÁHADA
ZÁHADA
Nad hlavou roky
Slýchávám kroky
Z podkroví
Možná tam myši
Mají svou chýši
Kdo to ví
Po schodech
Vylezu posté
Na půdu prostě
Ticho a klid
Jenom můj vzdech
Mění se v dech
Jak to má být
A tak
Vracím se dolů
Z posledních sil
Záhadu znovu jsem
Nevyřešil
Publikoval(a):
valachia, 24.7.2022