Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Střípky

Střípky

V pavučinách
včerejší slzy
utkvěly

Na stěnách
usazuje se prach
a já mám strach
že zeď postaví
nevlídní a zlí
zeď v mém srdci
a já umřu
aniž chci

Děkuji
za vlídná slova
kamarádko má
dnes ožívám
opět
znova
Tvá slova v sobě uchopím

Do střípků
se převtělím
do střípků štěstí
střípky sestavím
Nadechnu se
a dál život
zrcadlím
v myšlenkách
neuchopitelných
jako dým
Publikoval(a): kopretina7777, 22.7.2022
Přečteno (49x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti