Stejně žiju
Stejně žiju
Anotace: A tak smutno, bolest, a těšení se že žití ikdyz niť radosti je ve tmě
Když přítomnost
umírá ti u nohou
a ruce tíhu nenesou
tíhu údělu
světa hvězd
co ve tmě zhasly
že už dál tmu
neunesly
A svítící niť
co tahala
v boj žít
tmou
zazděná byla
a já dnes
stejně neumřela
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.7.2022