Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc pěkné metafory!
22.7.2022 14:32 | Klarineb
Tohle se mi moc líbí, téma, metafory i pointa, a navíc se báseň hezky čte, ST, M.
21.7.2022 8:32 | Mirastus
Email:
Heslo: