Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letní romance

Letní romance

Vlny šplouchaj
ptáci zpívaj
na pláži se
špeky skrýjvaj.

Led se chladí
pivo točí
do moře zas
lidi močí.

Rychle plavky
rychle ťapky
na pláž už
naběhly žabky.

Krátký šortky
s těmi tílky
zas jsou tady
letní chvilky.
Publikoval(a): Hášaša, 19.7.2022
Přečteno (137x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Lipová, Klarineb, Mirastus, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 14 stránek.
roboti