Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milosrdný lhář

Milosrdný lhář

Nebesa zřím
ač se plahočím
čas je milosrdný lhář
času dnes věřím
času se svěřím
zapomenu
na pár vteřin
dál jdu
běžím
se plahočím


Lidé co ublížili
co drtili
semleli
a rozprášili
na popravišti
mám vás v krvi
v duši

Vzpomínám
vím
zvířátkům, víc věřím

Slzy
do krve mé tělo
derou
to když mi do ran
prší stíny

Čas
nezahojí
všechny rány
vpité
rozlité
přibité
krvi zalité

Rány se vrací
kde je
milosrdný lhář
čas
napoví kudy
jít
běžet
a bdít
i sen si snít
Publikoval(a): kopretina7777, 18.7.2022
Přečteno (61x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Lipová

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 01:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti