SLUNEČNICE
SLUNEČNICE
Slunečnice sklání hlavu
Zřejmě brzy odkvete
Jako by šla na popravu
A bude zas po létě
Slunečnice sklání hlavu
Září to je její kat
Semínka dá na potravu
A přijde ji osekat
Kombajn
Slunečnice sklání hlavu...
Publikoval(a):
valachia, 17.7.2022