Dětství zlámaný
Dětství zlámaný
Anotace: Je ve mě ta malá bolavá holčička....
Ti strašáci dětství
jenž k bolesti
otevřeli vrata
ach kdy budou
mnou odňata
Kdy
pozřeny budou
k nečinnosti stínů
já je osvětlím
jen já to smím
sama v sobě
vím
Kdy překlenu
prohrané sny,
čas dětství
kdy se znovu narodím
sama v sobě,
dokázat
to smím
Dítě, ve mě
život drtí
sny byly potlačeny
sny topeny
v jezeře smrti
jak je zachráním
Já dobře bojuji
aby mě čekalo
vítězství
na demnou
nad okovy
Malé děvče
zlatovlasé
jsem stále
a strach v dětství
strach nečitelný
pro vás
ve mě je
a drží otěže
dětství zlámáné
roztrhané a bolavé
teď si uvědomuji
že svůj strach
tvořím mým dětstvím
zakletým
Bolí ty vzpomínky
o nichž nemluvím,
nemohu...
totiž
tíží
a bolí
a uzavřela ve mě slova
Publikoval(a):
kopretina7777, 16.7.2022