PAMÁTNÍK
PAMÁTNÍK
Až památník svůj otevřeš
A uzříš v něm má slova
To nepíše ti Belmondo
Ani Casanova
To lásku tobě vyznává
A věrnost v ní ti slibuje
Ten co ji s tebou poznává
A srdcem svým tě miluje
Až památník svůj otevřeš...
Publikoval(a):
valachia, 15.7.2022