Nová naděje
Nová naděje
Obrovský zástup armády běsů,
táhne na zteč krajinou.
Síly dobra se stáhnou k lesům,
doufajíc, že si jich nevšimnou.
Hluboko v srdci, v temným hvozdě,
je až příliš velká síla strachu.
Občas si říkám zda není pozdě,
začít se bránit myšlenkám krachu.
Dnes paprsek slunce rozzářil zem
a zalil i modrou oblohu,
včera stín hodoval s ukrutným zlem
a tak přemýšlím zas o bohu.
Kousek odvahy on do mě vložil,
paprsek naděje vysvitl s ním,
nová krev se vlila do žil,
bojovat se strachem už zase smím.
Publikoval(a):
Hahaha, 14.7.2022