Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kamínky v řece života

Kamínky v řece života

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Pár chvil, u básně...Dnes je mi takhle

Dnes chci snít
umírat a ožívat
v oblázcich
v řece
života užívat

Oblázky
řekou pohlceny
žiju si
a voda hladí
voda chladí
všechno bolavý

Kam mě voda
zanese, ohladí
kamínky
na pouti životní

Řeka
ohladí kamínky
a prisvědší
že pocity jsou toulavý
jako
kamínky vodou nesený

Kamínky těžké
u srdce nesu
a řeka povídá...

Kam až dozní
mé žití

Dnes jsem
v oblázcich
skryta
voda napoví
dnes hluboké tajemství
jak život se vyvíjí
v ohlazené kamení
Publikoval(a): kopretina7777, 13.7.2022
Přečteno (31x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Hahaha

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti