Vyznávám se Ti
Vyznávám se Ti
Pro Tebe
pro tvůj krásný cit
co k mě duši patří
chci dýchat a být
a rosou jít
po ránu
a hvězdy mi sneseš v noci
pro moji duši v pološeru
a svítíme a záříme
a je to krásný
Jsi duha co naše srdce
spojí
jsi slunce
jsi déšť
co zbožňuji
jsi vše co si přeji
a já Tě miluji
můj jediný anděli
Publikoval(a):
kopretina7777, 12.7.2022