Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ÚČASTNÍK ŽIVOTA

ÚČASTNÍK ŽIVOTA

Martin Havlíček Básně » o Životě

Anotace: věnováno všem účastníkům...:)

přesahnu přelitý květináč citů
a myju si ruce v mravenčení
jako gesta co udělám z přesvědčení
bez hesla

pořád jsou mi blízko lodě
které mi na příděl posílá moře
můj profil žije z města
pod záminkou klesání
i to je moje cesta
jako cesta z města

je to tak jak je
a takhle mě to učí
nejlíp když prší
nechám se rušit
dobrovolně

a to co mě zkouší
je muzika pro kvíz
otevřu byznys s účastí pro život
abych si vyluštil
vše co je mí
a pohybem vyškrtal
to co mě vzdálilo
Publikoval(a): Martin Havlíček, 11.7.2022
Přečteno (85x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lipová, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti