Luna v tůni
Luna v tůni
Anotace: Úplně mě tento pocit pohltil, tak mocně...Tato představa, snad se někdy splní
Za luny
v tůni
luny v dlaních
si přeji
A chci to tajemství
do dlaní
a přání úplný
mé sny vyplní
Luny v tůni
vezmu do dlaní
a v radosti
mě naplní
luny tajemství
Publikoval(a):
kopretina7777, 10.7.2022