Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Další

Další

dragosani1981 Básně » o Přírodě

Anotace: koloběh...

4.-10.7.2022

Tiše se budí den
Obzor rudě se barví
Záhadami opředen
A to mě na něm baví

Tiše se budí den
Po noci opět svítá
Skončil další sen
Další cesta nás vítá

Tiše se budí noc
Kruh se opět uzavírá
Slunce odevzdalo moc
Měsíc žezlo přebírá
Publikoval(a): dragosani1981, 10.7.2022
Přečteno (44x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Hahaha

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 05:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti