TEDDY
TEDDY
Na Arktidě tají ledy
Globálně se otepluje
Podívej se malý Teddy
Po kře k tobě zvolna pluje
Počkej na něj prosím chvíli
Celičký je sněhobílý
Na Arktidě tají ledy
Co když je to naposledy
Od medvěda jeho stopy
Vedoucí až do Evropy
Publikoval(a):
valachia, 10.7.2022