KAPUCE
KAPUCE
Jako kluci pod kapucí v skrytu
Ukryl jsem svou identitu
Vstup do gangu jen pro zvané
Stejným znakem tetované
Jako kluci pod kapucí na ulici
Drogy děvky chlast naučí tě krást
A co bude dál smrt anebo kriminál
Jako kluci pod kapucí...
Publikoval(a):
valachia, 9.7.2022